Contacten

We staan altijd klaar om je te voorzien van eersteklas diensten. Heb je vragen over spelen, geld storten of opnemen? Heb je hulp nodig bij het registreren of inloggen op je account? Ben je een fout tegengekomen op de site of wil je dat je gokken wordt beperkt? Voor deze en andere vragen staat het ondersteuningsteam van Amonbet 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je beschikking.

Manieren om contact met ons op te nemen

Om je de best mogelijke ondersteuning te geven, hebben we drie gemakkelijke manieren om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam:

  • Chat: Onze chat is de snelste optie voor dringende vragen. Klik gewoon op het pictogram in de rechterbenedenhoek van je scherm en stel je vraag. Binnen enkele minuten krijgt u antwoord van een van onze experts.
  • Contactformulier: Als chatten niet werkt voor jou, dan is er een contactformulier. Ga naar de pagina met het formulier; typ je e-mailadres in, schrijf je bericht op en verzend het. Je bericht wordt ter moderatie verzonden voordat je een reactie krijgt via het eerder opgegeven e-mailadres.
  • E-mail: Voor meer gedetailleerde gesprekken met onze supportmedewerkers kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Zorg ervoor dat je je klacht, vraag of suggestie duidelijk genoeg verwoordt. U ontvangt een gedetailleerde reactie zodra we uw e-mail hebben verwerkt.

Een uitweg uit deze problematische situatie met betrekking tot casinospellen kan gevonden worden in de FAQ-sectie op deze website waar alle populaire gebruikersvragen worden beantwoord, maar indien nodig zullen onze specialisten van de klantenservice je helpen om je problemen verder op te lossen.roblemen verder op te lossen.